Yarın Son Gün! Akbank'tan Yüzde Sıfır Faizli 15 Bin Taksitli Avans Fırsatı

Bankaların güncel kredi ve nakit avans kampanyaları Temmuz ayında da çok sayıda kişi tarafından araştırılıyor.

Nakit ihtiyacı olanlar veya borcunu kapatmak isteyenler, temmuz ayı itibariyle bankaların güncel kampanyalarına yönelik araştırmalar yapıyor. Bu kapsamda, bankalar da güncel nakit avans ve kredi kredi fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. Akbank da taksitli avans kampanyasını açıkladı. 13 Haziran tarihinde başlayan ve 14 Temmuz tarihine (yarın) kadar sürecek olan kampanyanın açıklanmasından sonra, nasıl başvuru yapılacağı, taksitli avansın tutarı, faiz oranı ve detaylı araştırılıyor.

13 Haziran ile 14 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan taksitli avans kampanyası çerçevesinde, Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk kez tamamlayan yeni Akbanklılar yüzde sıfır faizli taksitli avans alabilecekler. 25.08.2023'e kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.08.2023'e kadar yararlanabilecekler. Akbank tarafından yapılan açıklamada, mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış ya da süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan faydalanabilecekler.

Akbank Taksitli Nakit Avans Kampanyasını Duyurdu

İlk defa Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklıların faydalanabildiği kampanyaya, 13.06.2023'ten önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler dahil edilmedi. Söz konusu fırsat kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 15.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli yüzde 0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacağı ifade edildi.

‘Mobilden Akbanklı olanlara özel 15.000 TL’ye varan Yüzde 0 faizli Taksitli Avans’ kampanyasına ve Akbank’ın güncel fırsatlarına ilişkin düzenli olarak bilgi veriliyor. Bu kapsamda, temmuzda hayata geçirilen veya geçtiğimiz aylarda başlayan ancak temmuz ayında da süren fırsatlar ile ilgili detaylı bilgi edinmek ve güncel kampanyalara erişmek isteyen kişiler, Akbank’ın internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri