Yılbaşından Önce Hemen Alın! Başvuru Yapana 600 TL Ödeme Yapılıyor

Devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine destek verilmeye devam ediliyor. Siz de eğer ihtiyaç sahibiyseniz hemen e-Devlet üzerinden başvurunuzu yapıp başvurunuz onaylandığı takdirde paranızı çekebilirsiniz. Başvuru şartlarını...

Devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine destek verilmeye devam ediliyor. Siz de eğer ihtiyaç sahibiyseniz hemen e-Devlet üzerinden başvurunuzu yapıp başvurunuz onaylandığı takdirde paranızı çekebilirsiniz. Başvuru şartlarını taşıyan herkes hemen parasını çekebilecek. Başvuru yapıp da onay alan kişilere 600 TL Ödeme yapılıyor.

Çocuğu olan ailelere para desteği verilmeye devam ediliyor. Devlet tarafından ihtiyaç sahibi ailelere sırasıyla 300, 400 ve 600 TL olmak üzere toplamda 1300 TL yardım yapılıyor. Başvurunun şart olmadığı ödemelerden faydalanmak için en yakın PTT şubesine gitmeniz yeterli olacaktır.

Bir Defalığa Mahsus Veriliyor!

Maddi durumu zayıf olan çocuklu, çocuksuz, hasta ve engelli vatandaşlara devlet destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen doğum yardımı ödemesi yeni doğum yapmış kişilere verilmektedir. Sosyal yardım ödemeleri 2022 yılında da devam etmekle beraber Haziran ayına kadar devam edecektir.

Bu paradan faydalanmak için başvuru yapmanız gerekmiyor. Fakat ödemeden faydalanmak isteyen kişilerin 15 Mayıs 2015 tarihinden sonra tam ve sağ bir şekilde doğum yapmış olması gerekir. Sizde eğer doğum yaptıysanız PTT’den hemen paranızı çekmeye gidebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri