Yine Bir Zam Haberi! Suya Yüzde 94 Zam Geldi!

Kasım ayı toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda İSKİ’nin su fiyatlarına zam teklifi reddedildi. İSKİ tarafından daha önce su fiyatlarına %45 zam yapılması talep...

Kasım ayı toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda İSKİ’nin su fiyatlarına zam teklifi reddedildi. İSKİ tarafından daha önce su fiyatlarına %45 zam yapılması talep ediliyordu.

Fakat bu zam teklifi reddedilerek AK Parti Grubu tarafından sunulan %25’lik zam teklifi kabul edildi. Böylece suya %25 oranında zam geldiği duyuruldu.

Tamı Tamına %94 Zam Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen toplantı sonrası AK Parti grubunun %25’lik zam teklifi kabul edilerek su fiyatlarına zam geldiği duyuruldu. Alınan karar İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliğiyle kabul edildi. Gelen zamla beraber İstanbul’da suya bu yıl içinde üçüncü kez zam gelmiş oldu. Daha önce Nisan ayında %29 oranında, Eylül ayında ise %40,38 oranında zam gelmişti. Bu kez de İstanbul’da suya %25 zam geldi. Böylece su fiyatları bir yıl içinde %94,38 oranında zam gelmiş oldu.

Ekonomi Haberleri