Yok Fiyatına Satıyor! 500 Bin TL’nin Altına Sıfır Otomobil Alabilirsiniz

Giderek artış gösteren enflasyon sebebi ve küresel ekonomik kriz sebebiyle araç fiyatları resmen aldı başını gidiyor. Fakat bu ay içerisinde yapılan kampanyalar dikkat çekmeyi başardı.Aralık ayının gelişiyle beraber araç...

Giderek artış gösteren enflasyon sebebi ve küresel ekonomik kriz sebebiyle araç fiyatları resmen aldı başını gidiyor. Fakat bu ay içerisinde yapılan kampanyalar dikkat çekmeyi başardı.

Aralık ayının gelişiyle beraber araç fiyatları düşmeye başladı. Özellikle sıfır araç almayı düşünen kişiler piyasa analizi yapmaya başladı. Renault, Hyundai, Fiat, Ford ve Volkswagen gibi markalar müşteri çekebilmek adına pek çok kampanyayla müşteri sayısını artırmaya çalışmaktadır. Türkiye genelinde en çok satılan araçlardan biri olan Peugeot’da yaptığı kampanyalarla ön plana çıkan bir marka olmayı başardı. Peugeot 500 bin TL’nin altında araç satışı yapacağını duyurdu.

En Ucuz Sıfır Araba Peugeot 208

Araba pazarını incelediğinizde 500 bin TL’nin altında çok az araba olduğunu göreceksiniz. Yani sıfır araç almak için seçeneğiniz çok azdır. 500 bin TL’nin altında arabalardan biri de hem tasarımı hem fiyatıyla ilgi çekmeyi başaran Peugeot 208 oldu. Faizsiz kredi seçeneğiyle sunulan Peugeot 208, SUV tarzı olması oldukça dikkat çekmeyi başardı. Araç fiyatlarının 2023 yılı gelmeden artması beklense de yeni yıldan sonra ne kadar mal olacağını şimdiden tahmin etmek elbette mümkün.

Şuanda Peugeot 208 2022 fiyatı 465 Bin TL olarak karşımıza çıkıyor. Peugeot 208 Prime 1.2 Puretech 75 hp MT5 fiyatı 465 bin TL olurken, Peugeot Yeni 208 Prime Selection 1.2 Puretech 100 hp EAT 8 fiyatı ise 610 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ekonomi Haberleri