Yüzde 275 Rekor Artış Müjdesini Cumhurbaşkanı Duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı kabinesinin ardından açıklamalarda bulundu. Küresel ve bölgesel birçok konuya değinen Erdoğan, sosyal yardım alan vatadandaşlar için de bir dizi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı kabinesinin ardından açıklamalarda bulundu. Küresel ve bölgesel birçok konuya değinen Erdoğan, sosyal yardım alan vatadandaşlar için de bir dizi müjdeyi duyurdu. Açıklanan müjdeler arasında, prefabrik ev yapımı için verilen yardımdaki artış dikkat çekti.

Yüzde 275 Artış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Sosyal yardım alan vatandaşlarımız için de müjdelerimiz var...'' diyerek artış oranlarını açıkladı. Söz konusu açıklamada prefabrik ev yapımı için verilen yardımda rekor artış yaşandı. 40 bin TL olan prefabrik ev yapımı yardımı yüzde 275'lik artışla, 150 bin TL'ye yükseltildi.

Sosyal Yardımlarda Büyük Artışlar Yapıldı

Sosyal yardımlardaki artış sadece prefabrik ev yapımı ile sınırlı kalmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, betonarme ev yapımı, ev onarımı, öksüz-yetim aylığı, eşi vefat eden kadınlara yapılan ödeme, çoklu doğum yapan ailelere destek ve şartlı sağlık yardımında da artış yapıldığını duyurdu.

Ekonomi Haberleri