Yüzde 30'a Varan Vadeli Mevduat Faizi Fırsatı! Şubeye Gitmeye Bile Gerek Yok

Akbank, yeni müşteri olacak kişilere yönelik çeşitli kampanyalar duyuruyor. Bu çerçevede, Akbank Mobil'den ilk kez Akbanklı olan müşteriler için geçerli olacak yüzde 30'a varan mevduat faizi de duyuruldu. Akbank'ın söz konusu...

Akbank, yeni müşteri olacak kişilere yönelik çeşitli kampanyalar duyuruyor. Bu çerçevede, Akbank Mobil'den ilk kez Akbanklı olan müşteriler için geçerli olacak yüzde 30'a varan mevduat faizi de duyuruldu. Akbank'ın söz konusu kampanyayı açıklamasının ardından, vadeli mevduat faizine dair araştırmalar hız kazandı.

Akbank Yüzde 30'a Varan Faiz

Akbank'ın açıklamasına göre, Akbank Mobil'den ilk kez Akbanklı olan kişiler, dijital kanallardan yeni açacakları 32-35 gün vadedeki 10.000.000 TL’ye kadar olan mevduat hesaplarına yüksek faiz alabilecekler. Akbank müşterisi olunmasını takip eden 90 gün içerisinde Akbank Mobil veya Akbank İnternet üzerinden 10.000TL -10.000.000TL tutar aralığı ve 32-35 gün vade aralığındaki faiz oranı yüzde 30 olacak.

Akbank Güncel Kampanyalar

Vadeli mevduat faizi kampanyasının yanı sıra, Akbank farklı kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Akbank'ın güncel kampanyalarına ve kampanyaların ayrıntılarına dair bilgiler erişmek isteyen kişiler, Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri