Yüzde 57 Zam Müjdesi! Toplu İş Sözleşmesi İle Belediye Personelinin Maaş Zammı Açıklandı

Asgari ücret, emekli ve memur zammı geçtiğimiz haftalarda netlik kazandı. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaşlarının belli olmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili açıklamaları yakından takip...

Asgari ücret, emekli ve memur zammı geçtiğimiz haftalarda netlik kazandı. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaşlarının belli olmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili açıklamaları yakından takip etmeye başladılar. Bu kapsamda, belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor.

Yüzde 57 Zam

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Yeşilhisar Belediyesinde çalışan sendika üyeleri için toplu iş sözleşmesi imzalandı. Yüzde 57 zam için anlaşma sağlandığı belirtilen açıklamada ''Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığımızın yetkili olduğu Yeşilhisar Belediyesinde çalışan üyelerimizi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı. İmzalanan toplu iş sözleşmesi 1 yıllık olup üyelerimizin ücretlerine yüzde 57 oranında zam yapılmıştır. Toplu iş sözleşmemizde emeği geçen başta Yeşilhisar Belediye Başkanımız Halit Taşyapan'a ve belediye yetkililerine teşekkür ederiz. Toplu iş sözleşmemizin üyelerimize, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını dileriz.'' ifadeleri yer aldı.

Belediye Personeli Maaş Zammı

Belediye personellerinin maaşları ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. İlerleyen günlerde, sendikalar ile belediyeler arasında toplu iş sözleşmesi için anlaşma ağlanması halinde kamuoyuna bilgi verilebilir.

Ekonomi Haberleri