Yüzde 80 Zam Kararı Açıklandı! Sözleşme İmzalandı

Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, maaşlara yapılacak zam oranları da merak konusu olmaya başladı. Çalışanlar, kurumlardan gelecek zam haberlerini dikkatle takip ederken, bir ilçede çalışanları sevindirecek gelişme yaşandı....

Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, maaşlara yapılacak zam oranları da merak konusu olmaya başladı. Çalışanlar, kurumlardan gelecek zam haberlerini dikkatle takip ederken, bir ilçede çalışanları sevindirecek gelişme yaşandı. Belediye ile sendika arasında imzalan toplu iş sözleşmesi ile birlikte, brüt maaşlara yüzde 80 oranında zam yapılmasına karar verildi.

Çalışanlara Yüzde 80 Zam!

Çalışanlara yapılacak maaş zammına ilişkin açıklama, Bayrampaşa Belediyesi'nden geldi. Belediye ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesine göre, işçilerin brüt maaşlarına yüzde 80 zam yapıldı.

Belediye Başkanı Duyurdu

Bayramapaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, toplu iş sözleşmesine ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Aydıner açıklamasında ''Çalışma arkadaşlarımız ve Hizmet-İş Sendikası ile birlikte 2022-2024 Toplu İş Sözleşmesi imza törenimizi gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde işçi ve emekçi kardeşlerimizin her daim yanındayız. Hayırlı olsun.'' ifadelerine yer verdi.

Ekonomi Haberleri