Yüzde Sıfır Faizli 15 Bin TL Müjdesi! Acil Paraya İhtiyacı Olanlar Dikkat

Borcunu kapatmak isteyen ve nakit ihtiyacı olanlara vatandaşlara ilişkin bankalar çeşitli kampanyalar hayata geçirmeye devam ediyorlar.

Eylül ayında da nakit ihtiyacı olanlar ve borcunu kapatmak isteyen vatandaşlar bankaların güncel kredi ve nakit avans kampanyalarını yakından takip ediyorlar. Bankalar yeni müşterilerine yönelik çeşitli faizsiz kredi ve nakit avans kampanyaları sunarken, eylül ayında söz konusu fırsatların detaylarına dair bilgi veriliyor. Bu çerçevede, Akbank da eylül sonuna kadar geçerli olacak 15.000 TL'ye varan yüzde 0 faizli taksitli avans kampanyası ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile açıklamada bulundu.

Akbank Yüzde Sıfır Faizli Avans

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için duyurulan kampanyaya göre, 1-30 Eylül tarihleri arasında AkbankMmobil uygulamasını indirip 'Akbanklı olmak istiyorum' butonundan ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan Akbanklılar, kampanyaya katılabilecekler. Yüzde 0 faizli 15.000 TL'ye varan taksitli avans fırsatından, belirtilen tarihler arasında müşteri olanlar yararlanabilecek. Akbank'ın açıklamasına göre, kampanyadan faydalanabilmek için ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurulması ve 25.10.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekiyor.

Ekonomi Haberleri