Zam Eridi Bile! Önce Zam, Sonra İndirim Geldi

Yılbaşından bugüne dek gerek brent petrol fiyatları gerek ise döviz kuru sebebiyle akaryakıt fiyatları giderek artış göstermişti. Benzin dün gece 55 kuruş zamlanırken, motorine uzun zaman indirim yapılmamıştı. Dün yapılan...

Yılbaşından bugüne dek gerek brent petrol fiyatları gerek ise döviz kuru sebebiyle akaryakıt fiyatları giderek artış göstermişti. Benzin dün gece 55 kuruş zamlanırken, motorine uzun zaman indirim yapılmamıştı. Dün yapılan indirimle motorin 95 kuruş daha geriledi. Özellikle yaşanan uluslar arası gelişmeler, akaryakıt fiyatlarını sürekli olarak değiştirmektedir. Bugün edinilen bir bilgiye göre benzine gelen 55 kuruşluk zammın ardından 47 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

Benzin ve motorine son gelen zamlar, araç sahiplerinde indirim beklentisini oluşturdu. Hal böyle olunca da hem zam hem indirim haberi art arda geldi. özellikle brent petrolde yaşanan düşüş ve döviz kurunda yaşanan dalgalanma dolayısıyla akaryakıt fiyatları direkt olarak etkilenmektedir.

Benzine İndirim Gelecek!

Benzine dün gece 55 kuruşluk zam gelmişti. Motorine ise 95 kuruşluk indirim gelmişti. Gazeteci Cahit Saraçoğlu tarafından resmi twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımdan sonra benzine 47 kuruşluk indirim geleceği duyuruldu. Yapılan paylaşımda:

Ekonomi Haberleri