Zam Müjdesi Açıklandı! Asgari Ücretin Yaklaşık 2 Katı Maaş Verilecek

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz aylarda belli oldu. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammının netlik kazanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili açıklamaları yakından takip...

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz aylarda belli oldu. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammının netlik kazanmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammı ile ilgili açıklamaları yakından takip etmeye başladılar. Bu kapsamda, belediyeler ile sendikalar arasında maaş zammının belirlenebilmesi için toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sürüyor. Söz konusu görüşmeler sonucunda maaş zammı için mutabakata varıldıkça kamuoyuna bilgi veriliyor.

Asgari Ücretin Yaklaşık 2 Katı Maaş

Yozgat Belediyesi personellerinin maaş zammı belli oldu. Asgari ücretin yaklaşık iki katı maaşlara dair belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ''Mesai arkadaşlarımıza hayırlı olsun.'' ifadelerine yer verildi.

Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Belediye personellerinin maaş zammı için belediye yönetimleri ile sendikalar arasında görüşmeler devam ediyor. Gerçekleşen görüşmeler sonucunda anlaşma varılması halinde, maaş zammına dair kamuoyu bilgilendiriliyor. Bu kapsamda, maaş zammına dair güncel gelişmelere, açıklamalara ve duyurulara ulaşmak isteyen kişiler, belediyelerin resmi internet sitelerini ya da sosyal medya adreslerini ziyaret edebilirler.

Ekonomi Haberleri