Ziraat Bankası Duyurdu! 300 TL Ödeme Yapılacak!

Devlete bağlı olarak hizmet veren kamu bankaları arasında yer alan ve ülkemizin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuru ile ek kart çıkartan müşterilere 100 TL, toplamda ise 300...

Devlete bağlı olarak hizmet veren kamu bankaları arasında yer alan ve ülkemizin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuru ile ek kart çıkartan müşterilere 100 TL, toplamda ise 300 TL tutarında ödeme yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Son dönemlerde gerek kamu bankaları gerekse özel bankalar tarafından sıklıkla geliştirilen kampanyalar arasına yenileri eklenmeye devam ediyor. Çok sayıda banka tarafından sıklıkla duyurulmaya başlanan bu kampanyalar arasına Ziraat Bankası tarafından eklenen bu yeni kampanya ile bankadan ilk kez ek kart çıkartan müşterilerin 100 TL ve üzeri harcamalarına 100 TL toplamda ise 300 TL tutarında ödeme yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Kampanya Koşulları Neler?

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan işbu yeni kampanya kapsamında sunulan 300 TL'ye varan ödemeden faydalanmak isteyen kişilerin bazı koşulları karşılıyor olmaları gözetiliyor. Bankanın talep ettiği başlıca koşullar şu şekilde;

  • Kampanya 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanya müşteri bazındadır ve Bankkart Lira kazanımı bir müşterinin Bankamızdan ilk defa alacağı 3 ek kart için geçerli olacaktır.
  • Kampanya, tüm başvuru kanallarından yapılan ek kart başvuruları için geçerlidir.
  • Kampanya dönemi içerisinde ek kart başvurusunda bulunan ve Bankamızdan ilk defa ek kart sahibi olacak müşterilerimize ek kartlarıyla tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri harcamalarına 100 TL Bankkart Lira verilecektir.
  • Bir müşteri kampanya dönemi içerisinde en fazla 3 ek kart başvurusu için Bankkart Lira kazanabilecektir. Her bir ek kartı ile yapacağı tek seferde 100 TL ve üzeri harcamasına 100 TL, toplamda 3 ek kart için 300 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.
  • 300 TL Bankkart lira kazanımı için 3 ek kartı ile de harcama yapılması gerekmektedir. Harcama yapılan ek kartlar için Bankkart Lira yüklemesi yapılacaktır.
  • Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilir.
  • Bankkart Liralar 10 Nisan 2023 tarihinde kartlara yüklenecektir.
  • Bankkart Lira yükleme sonrasında ek kartın 6 ay içerisinde iptal edilmesi durumunda yüklenen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Başlıca kampanya şartları bu şekilde olup kampanyaya ilişkin daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyen kişiler Ziraat Bankası resmi internet adresi üzerinden, Ziraat Mobil uygulamasından ve çağrı merkezlerinden detaylı bilgi alabilirler.

Kampanya kapsam ve koşulları değişiklik gösterebilecek olup bu değişiklik hakkı Ziraat Bankası'nda saklıdır.

Ekonomi Haberleri