Ziraat Bankası Emekli Promosyonu 2023! Ziraat Bankası Emekli Promosyon Ne Kadar?

Ziraat Bankası, mayıs ayında da maaş promosyonları vermeye devam ediyor. Maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi sağlanırken, emekli maaşını taşıyan ve üç yıl boyunca maaş alma taahhüdü veren kişilere...

Ziraat Bankası, mayıs ayında da maaş promosyonları vermeye devam ediyor. Maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi sağlanırken, emekli maaşını taşıyan ve üç yıl boyunca maaş alma taahhüdü veren kişilere ne kadar promosyon verileceği araştırılıyor. Bu çerçevede, Ziraat Bankası da farklı kampanyalara ilişkin olduğu gibi emekli promosyonu ödemelerine dair de bilgilendirmede bulunuyor.

Ziraat Bankası Emekli Promosyon

Ziraat Bankası, emeklilere 3.000 TL'den başlayan ve 5.000 TL'ye vatan tutarlarda promosyon ödemesi sağlıyor. Maaş aralığına göre promosyon ödemeleri şöyle:

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 3.000 TL

3.500 TL ile 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 3.500 TL

7.500 TL ile 10.000 TL Arasında Maaş Alanlara: 4.500 TL

10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 5.000 TL

Şubeler, internet şubesi, Ziraat Mobil, ATM'ler, SMS ve müşteri iletişim merkezi aracılığıyla, emekliler maaş aralığına uygun düşen promosyon ödemesini almak için başvuruda bulunabilirler. Söz konusu promosyon kampanyasına ve ödemelere ilişkin detaylara, Ziraat Bankası'nın internet sitesinden ulaşılabilir.

Ekonomi Haberleri