Ziraat Bankası Emekli Promosyonu! Mayıs 2023 Emekli Promosyon Ödemeleri

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları sürerken, maaşını üç sene boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon verildiği için güncel kampanyalar da merak...

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları sürerken, maaşını üç sene boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon verildiği için güncel kampanyalar da merak ediliyor. Mayıs ayında da bankaların promosyon kampanyalarına dair araştırma yapılırken, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte güncel promosyon ödemesi belli oldu.

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını üç yıl boyunca Ziraat Bankası’ndan alacağına dair taahhüt veren kişiler, 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değişen tutarlarda promosyon ödemesini alabilecekler.

3.500 TL Altında Emekli Maaşı Alanlara: 3.000 TL

3.500 TL ile 7.500 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 3.500 TL

7.500 TL ile 10.000 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 4.500 TL

10.000 TL ve Üzerinde Emekli Maaşı Alanlara: 5.000 TL

Ziraat Bankası’nın güncel promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emekliler, bankanın resmi işlem kanalları üzerinden maaş taşıma ve promosyon başvurusunda bulunabilirler. Emekli promosyonu ile ilgili detaylı bilgilere, Ziraat Bankası’nın internet sitesinden ulaşılabilir.

Ekonomi Haberleri