Ziraat Bankası Faizsiz Kefilsiz 10 Bin TL Veriyor! Ziraat Bankası Kampanyasını Duyurdu

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine 10 bin TL'ye kadar sıfır faizsiz nakit avans kampanyası başlatıldı.Ziraat Bankası, 10 bin TL'ye ulaşan faizsiz nakit avans kampanyasını açıkladı. Başvuranların hesabına 10 bin TL nakit...

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine 10 bin TL'ye kadar sıfır faizsiz nakit avans kampanyası başlatıldı.

Ziraat Bankası, 10 bin TL'ye ulaşan faizsiz nakit avans kampanyasını açıkladı. Başvuranların hesabına 10 bin TL nakit yatırılıyor. Peki taksitli faizsiz nakit avans başvurusu nasıl yapılır?  İşte detaylar...

Ziraat Bankası Nakit Avans Kampanyası Ne Zamana Kadar Sürecek?

2023 yılının ilk büyük kampanyası Ziraat Bankası'nca yapıldı. Gerçekleştirilen son açıklamalarına göre Ziraat Bankası, 10 bin TL'ye varan faizsiz kredi imkanı sunuyor. Geri ödemesini de uygun koşullarla sağlıyor. Son dönemde artan enflasyon ve küresel ekonomik kriz sebebi ile hayat pahalılığı çok sayıda kişi için likidite sorunu doğmuştur. 15 Aralık 2023 tarihinde açıklanan kampanya Ocak ayının sonuna kadar devam ettirilecek.

Ziraat Bankası'nca gerçekleştirilen son dakika duyurusuna göre, kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların son başvuru tarihi 31 Ocak 2023 olarak açıklandı. Yani Ocak'ın sonunda kampanya sona eriyor. Faizsiz 10 bin TL almak isteyen kişilerin ilgili dijital kanallardan başvuru yapması gerekmektedir.

Ziraat Bankası'nın müşterilerine özel yapılan açıklamasında yer alan ifadeler şu şekilde:

"Kampanyadan faydalanmak için vatandaşların müşteri işlemlerini tamamlaması ve Ziraat Mobil üzerinden başvuru yapması lazım. Ziraat Mobil uygulaması üzerinden müşteri olup, kredi kartı başvurusunu tamamlayan herkes nakit avanstan yararlanabilir.

Bu doğrultuda son başvuru tarihine kadar başvuru yapanlar için 28 Şubat 2023 tarihine kadar faizsiz taksit seçenekleri sunuluyor. Nakit avans kapsamında 10.000 TL’ye kadar 6 taksit imkanı mevcuttur. Bu, mevcut nakit çekme limitinizle sınırlıdır. Ziraat Bankası’nın duyurduğu kampanya süresince vatandaşların başvurularını Ziraat Mobil uygulaması üzerinden yapmaları gerekecek."

Ekonomi Haberleri