Ziraat Bankası Kartı Olanlara Müjde! Market Alışverişi Yapanlara 150 TL Bankkart Lira Verilecek

Her ay düzenli olarak güncel kampanyalara dair bilgi veren Ziraat Bankası, mayıs ayında da fırsatları duyuruyor. Ziraat Bankası müşterileri de mayıs ayı kampanyalarına ilişkin araştırma yapıyorlar. Bu çerçevede, Ziraat Bankası...

Her ay düzenli olarak güncel kampanyalara dair bilgi veren Ziraat Bankası, mayıs ayında da fırsatları duyuruyor. Ziraat Bankası müşterileri de mayıs ayı kampanyalarına ilişkin araştırma yapıyorlar. Bu çerçevede, Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte, 150 TL bankkart lira kampanyasının detayları belli oldu.

Ziraat Bankası 150 TL Bankkart Lira

Ziraat Bankası, 1 Mayıs'ta başlayan ve 31 Mayıs'a kadar devam edecek olan bankkart lira kampanyasını başlattı. Söz konusu kampanya çerçevesinde, bankart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri her alışverişe 30 TL olmak üzere toplamda 150 TL bankkart lira veriliyor. Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya MARKET150 yazıp 4757’ye SMS göndererek kampanyaya katılım sağlanabilir. Ziraat Bankası, e-ticaret alışverişlerinin kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceğini belirtti.

Ziraat Bankası Mayıs Ayı Kampanyaları

150 TL'ye varan bankkart lira kampanyasının yanı sıra, Ziraat Bankası güncel kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Ziraat Bankası'nın günel kampanyalarına ilişkin detaylı bilgilere, Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinden erişilebilir.

Ekonomi Haberleri