Ziraat Bankası Tek Seferde Yapılacak Alışverişlerde 1.000 Liraya Kadar Bankkart Lira Veriyor!

Ziraat Bankası, haziran ayındaki güncel kampanyalara ilişkin bilgi verirken, fırsatların ayrıntıları da birçok kişi tarafından araştırılıyor.

5 Haziran tarihinde başlayan ve 6 Temmuz’a kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, Setur’da tek seferde yapılacak peşin ya da taksitli alışveriş sonrasında bankkart lira veriliyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan kampanya sürerken, fırsattan kimlerin faydalanacağı, hangi tutarlar arasında alışveriş yapılması gerektiği ve kampanyaya nasıl katılım sağlanacağı araştırılıyor.

Ziraat Bankası Bankkart Lira Kampanyası

6 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan kampanya ile Setur'dan tek seferde yapılacak 10.000 TL - 14.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişe 900 TL Bankkart Lira, 15.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişe 1.000 TL Bankkart Lira veriliyor. Ziraat Bankası’nın açıklamasına göre, setur.com.tr ve Setur Mobil uygulaması üzerinden veya 444 0 738 nolu Çağrı Merkezi, Setur Şube ve Yetkili Satış Acentelerinden tek seferde yapılacak rezervasyonlarda kampanya geçerli olacak.

Ziraat Bankası Haziran Ayı 2023 Kampanya

Setur’da yapılacak alışverişlerde 1.000 TL’ye varan bankkart lira verilirken, Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanan kampanya ile birlikte, Ziraat Bankası’nın haziran ayındaki diğer kampanyalarına bankanın resmi internet sitesinden erişilebilir ve detaylı bilgi edinebilirler.

Ekonomi Haberleri