Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Büyük Kıyak! Ayda Sadece 45 TL

Ziraat Bankası'nın emeklilere özel olarak başlattığı kampanyada, emekli aylığını Ziraat'ten alanlar, her yöne 750 dakika, 750 SMS ve 5 GB internet paketine sahip olacaklar. Üstelik 12 aylık taahhüt yapılacak olan bu kampanya...

Ziraat Bankası'nın emeklilere özel olarak başlattığı kampanyada, emekli aylığını Ziraat'ten alanlar, her yöne 750 dakika, 750 SMS ve 5 GB internet paketine sahip olacaklar. Üstelik 12 aylık taahhüt yapılacak olan bu kampanya sadece 55 TL olacak.

Nasıl Başvurulur?

Ziraat Bankası'nın emeklilere özel tarifesinden yararlanabilmek için ZIRAAT boşluk TC numarasını yazarak 5555'e göndermeleri gerekecek.

Ayrıca, Türk Telekom'un müşteri hizmetleri üzerinden de kampanyaya katılmak mümkün.

Taahhütsüz Hali Var mı? 

12 aylık taahhütlü kampanyanın yanı sıra, Ziraat Bankası aracılığıyla bu pakete taahhütsüz olarak ulaşmak da mümkün. Tarifenin taahhütsüz aylık ücreti; yeni hat alan, numarasını taşıyan ya da faturasız tarifelerden gelen müşteriler için 75 TL olacak.

Türk Telekom'un faturalı tarifelerinden geçen müşteriler için ise aynı paket 90 TL'den kullandırılacak. Ayrıca, kampanyada aylık sabit tarifeden 30 TL de indirim yapılacak. Yani, 60 TL ödenecek.

Yeni Hat Alana 45 TL

Öte yandan Ziraat'ten emekli maaşını alan ve yeni hat alan, numarasını taşıyan ya da faturasız Türk Telekom tarifelerinden geçenler de 12 ay taahhüt vermeleri durumunda 45 TL karşılığında bu pakete sahip olabilecekler.

Ekonomi Haberleri