Ziraat Bankkart Kullananlara 2500 TL Ödeme Müjdesi! Bu Tarihe Kadar Başvuranlar Alacak

Ziraat Bankası ayın son kampanyasını duyurdu! 15 Eylül’e kadar devam edecek olan kampanyada 2500 TL bankkart lira müjdesi duyuruldu.

Kamu bankası Ziraat Bankası, Ağustos ortalarında başlatmış olduğu 2500 TL bankkart lira kampanyası hala devam ediyor. Çeşitli sektörlerde alışveriş kampanyaları düzenleyen banka, Ağustos’un başlarından bu yana çeşitli avantajlar sağlıyor. Bankanın müşterilerine özel ve daha fazla müşteri kazanma odaklı başlatılan kampanyalarda, binlerce lira değerinde bankkart lira dağıtılıyor.

Ziraat Bankası başlattığı kampanya furyasına tam gaz devam ederken, vatandaşa yönelik desteğine devam ediyor. 15 Ağustos itibarıyla başlattığı ve 15 Eylül’e kadar devam edecek olan kampanyada 2500 TL değerinde bankkart lira kazanma müjdesi de duyuruldu. Peki, Ziraat Bankası’nın bu kampanyasından nasıl faydalanılır? Ziraat 2500 TL bankkart lira kampanyasının şartları neler? Başvuru nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar…

Ağustos’un ortasında Ziraat Bankası’ndan gelen müjdeli haberle birlikte, çeşitli sektörlerde alışveriş çılgınlığı başladı. Ziraatli müşterilere özel hazırlanan kampanyada 2500 TL değerinde bankkart lira ödülü açıklanırken, başvuru detayları da duyuruldu.

Ziraat 2500 Bankkart Lira Kampanyası Son Başvuru Tarihi

Kamu bankası Ziraat çatısı altında başlatılan 2500 TL bankkart lira kampanyası 15 Eylül tarihine kadar devam edecek. Tam 30 günlük bir süre verilen kampanyada Ziraat Bankası müşterileri 15 Eylül tarihine kadar yapılan alışverişlerde bankkart lira ödülü verilecek.

2500 TL Bankkart Lira Kampanyası Detayları Neler?

15 Eylül tarihine kadar yapılan alışverişlerde geçerli olan kampanya kapsamında müşterilerin, bankkart kredi kartı ya da banka kartını kullanması gerekiyor. Coral Travel’da tek seferde 12 bin 500 lira ile 17 bin 499 lira arasında tatil alışverişi yapanlara, bin TL bankkart lira verilecek.

17 bin 500 lira ile 24 bin 999 lira arasındaki alışverişlerde bin 750 bankkart lira ve 25 bin lira üzerindeki tatil alışverişlerinde de 2 bin 500 bankkart lira ödül tanımlanacak.

Ziraat 2500 TL Bankkart Lira Kampanyasına Başvuru Nasıl Yapılır?

Ziraat 2500 bankkart lira kampanyasına katılmak için web sitesi, mobil uygulama ya da SMS üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. Ziraat’in web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden başvurmak isteyenlerin “kampanyalar” sekmesine tıklayıp adımları takip etmesi yeterli olacaktır. SMS ile başvuru yapmak isteyenlerin ise CORAL yazıp 4757’ye mesaj göndermesi yeterlidir.

Ekonomi Haberleri