Yargı Dizisi Yeni Sezona Zirvede Başladı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı yeni sezonun ilk bölümü ile reyting verilerinde zirvede yer aldı.Yargı dizisinin merakla beklenen ikinci sezonu geçtiğimiz akşam izleyici ile buluştu.Ay Yapım imzalı dizi, ekrana bile gelmeden...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı yeni sezonun ilk bölümü ile reyting verilerinde zirvede yer aldı.

Yargı dizisinin merakla beklenen ikinci sezonu geçtiğimiz akşam izleyici ile buluştu.

Ay Yapım imzalı dizi, ekrana bile gelmeden #yargı etiketi ile sosyal medyanın gündemine otururken reytinglerde de zirveye çıktı. Bir kuyunun içinde yer alan cesetlerin bulunması ile başlayan yeni bölümde cesetlerden birinin Neva’ya ait olmasıyla yıkılan Başsavcı Pars’ın gözyaşları seyirciyi de hüzne boğdu.

Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinin yeni sezonu uzun zamandır büyük bir merakla bekleniyordu.

Sosyal Medyada da Zirvede Yer Aldı

Dizi daha yayınlanmaya başlamadan sosyal medyada gündem oldu. #Yargı etiketiyle binlerce övgü dolu mesaj alan dizi, TT listesinde birinci sırada yerini korudu.

Kantar Medya’nın verilerine göre; AB kategorisinde 6.18 reyting 19.75 izlenme payı ile 20+ABC1 kategorisinde 6.16 reyting 18.80 izlenme payı ile Total kategori de ise 4.43 reyting 14.61 izlenme payı elde eden Yargı tüm kategorilerde birinci olmayı başardı.

Film/sinema Haberleri