12 Yaşında 190 Kiloydu! Son Halini Görenler Şaşkına Döndü

Endonezya’da yaşayan ve dünyanın en şişman çocuğu olarak bilinen 12 yaşındaki Arya Permana azmederek 80 kilo verdi. Azmiyle büyük takdiri üzerine toplayan Arya, artık yaşıtları gibi hareket edebiliyor. Endonezya’da yaşayan...

Endonezya’da yaşayan ve dünyanın en şişman çocuğu olarak bilinen 12 yaşındaki Arya Permana azmederek 80 kilo verdi. Azmiyle büyük takdiri üzerine toplayan Arya, artık yaşıtları gibi hareket edebiliyor. Endonezya’da yaşayan ve reyting rekorlar kitabına girmeyi başaran 12 yaşındaki Arya, dünyanın en şişman çocuğu olarak adından söz ettirmişti.

Fazla kiloları sebebiyle yaşıtlarıyla oyun oynayamayan, okula gidemeyen çocuk sürekli yemek yemek istiyordu. Annesinin bir röportajında günde 5 kez 2 taban yemek yemek istediğini söylemesinin üzerine gittikçe kilo alıyordu.

Her geçen gün daha çok kilo alan Arya, ölümün kıyısına gelince zayıflama kararı aldı. Hem az yemek yeyip hem de spor yapan Arya, ameliyattan sonra da kilo vermeye başladı. Normalde 190 kiloya kadar çıkan Arya Permana, 80 kilo verdi. 12 yaşındaki çocuğun son hali herkesi şaşkına çevirdi.

İşte, Arya Permana'nın son hali...

Güncel Haberleri