2023 Miraç Kandili Ne Zaman? Miraç Kandil Hangi Güne Denk Geliyor Araştırılıyor!

Üç Aylar geçtiğimiz haftalarda başladı. Üç Aylar devam ederken, kandil tarihleri de merak ediliyor. Bu kapsamda, Miraç Kandili'nin tarihi ve hangi güne denk geldiği araştırılıyor.Miraç Kandili Ne Zaman?Üç Aylar, 23 Ocak tarihine...

Üç Aylar geçtiğimiz haftalarda başladı. Üç Aylar devam ederken, kandil tarihleri de merak ediliyor. Bu kapsamda, Miraç Kandili'nin tarihi ve hangi güne denk geldiği araştırılıyor.

Miraç Kandili Ne Zaman?

Üç Aylar, 23 Ocak tarihine başladı. Üç Aylar devam ederken, Miraç Kandili'ne de sayılı günler kaldı. Miraç Kandili, 17 Şubat tarihinde idrak edilecek.

Ramazan Ne Zaman Başlayacak?

Üç Ayların başlaması ve kandillerin idrak edilmesi ile birlikte, Ramazan Ayı'nın ne zaman başlayacağı da merak ediliyor. 11 ayın sultanı olarak tanımlanan Ramazan Ayı, 23 Mart tarihinde başlayacak.

Ramazan Bayramı 2023

Ramazan Ayı'nın yanı sıra, Ramazan Bayramı tarihi de araştırılıyor. 2023 yılı takvimine göre, Ramazan Bayramı 21 Nisan Cuma günü başlayacak ve 23 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek. Ramazan Bayramı ile birlikte, yıl içindeki resmi tatil tarihleri şu şekilde:

Yılbaşı Tatili: 1 Ocak Pazar

Ramazan Bayramı Tatili: 21 Nisan Cuma – 23 Nisan Pazar

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tatili: 23 Nisan Pazar

Emek ve Dayanışma Günü: 1 Mayıs Pazartesi

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı: 19 Mayıs Cuma

Kurban Bayramı: 28 Haziran Çarşamba – 1 Temmuz Cumartesi

Demokrasi ve Milli Birlik Günü: 15 Temmuz Cumartesi

Zafer Bayramı: 30 Ağustos Çarşamba

Cumhuriyet Bayramı: 29 Ekim Cumartesi

Güncel Haberleri