2023 YKS Ertelenecek Mi? YKS Ne Zaman Yapılacak Araştırılıyor

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem, 10 ili derinden etkiledi. Depremin ardından başlayan arama kurtarma çalışmaları devam ederken, depremin yaraları da sarılıyor. Bu kapsamda, eğitim öğretime dair gelişmeler ve açıklamalar...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem, 10 ili derinden etkiledi. Depremin ardından başlayan arama kurtarma çalışmaları devam ederken, depremin yaraları da sarılıyor. Bu kapsamda, eğitim öğretime dair gelişmeler ve açıklamalar da pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Öğrenciler, YKS'nin ne zaman yapılacağını ve başvuru tarihini araştırıyorlar.

YKS Ne Zaman Yapılacak?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ne zaman gerçekleşeceğine dair henüz bir açıklama yapılmadı. ÖSYM'nin sınav takvimini önümüzdeki süreçte kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

YKS 2023 Konuları

YKS tarihi ile ilgili gelişmeler yakından takip edilirken, YKS'de hangi konuların çıkacağı da merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilerin merak ettiği konuda bilgilendirmede bulundu. Bakan Özer, LGS'de 8. sınıfın ikinci dönem konuların sorulmayacağını ve YKS'de ise 12. sınıfın ikinci dönem konuların dahil edilmeyeceğini belirtti. YKS ve LGS ile ilgili güncel gelişmeleri, Milli Eğitim Bakanlığı'nın ve ÖSYM'nin resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

Güncel Haberleri