2024 Mercedes E-Class L İlk Gösteriminden Önce Gözüktü

Çinli otomobil alıcıları, geniş arka ayak mesafesine sahip uzun dingil mesafeli yönetici sedanlarının hayranlarıdır ve kulübe en son katılan, yakında piyasaya sürülmesinden önce bir dizi fotoğrafta görülen "L" lakaplı 2024...

Çinli otomobil alıcıları, geniş arka ayak mesafesine sahip uzun dingil mesafeli yönetici sedanlarının hayranlarıdır ve kulübe en son katılan, yakında piyasaya sürülmesinden önce bir dizi fotoğrafta görülen "L" lakaplı 2024 Mercedes-Benz E-Serisi oldu. Yeni model, geçen ay Avrupa'da prömiyeri yapılan E-Serisi'nin yeni neslinin uzatılmış bir versiyonudur. Rozeti bir yana bırakırsak, ön ve arka uçlar standart modelle aynıdır.

2024 Mercedes E-Class L modeli alıcılara gözüktü

Farklı olan, daha uzun arka kapılara ve çok daha kalın C sütunlarıyla ayrılan Maybach tarzı yan camlara sahip E-Serisi L ile profildir. Lüks ve teknoloji dolu iç mekan, arka yolcular için daha fazla alana sahip olsa da, büyük olasılıkla standart E-Serisi'nden taşınıyor. E-Serisi'nin yeni nesli, aslında selefinin önemli ölçüde yükseltilmiş bir versiyonudur ve bu, biraz daha büyük ayak izine rağmen orantılardaki benzerlikleri açıklar. Benzer şekilde, yeni E-Serisi L'nin krom kaplamalı serası, ilk olarak 2016'da tanıtılan ve 2020'de makyajlanan eski uzun dingil mesafeli modelle neredeyse aynı görünüyor.

Çin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan alınan belgeler, Mercedes-Benz E-Serisi L'nin 5.092 mm uzunluğunda (200.4 inç), 1.493 mm genişliğinde (58.8 inç) ve 1.880 mm yüksekliğinde (74 inç) olduğunu ortaya koyuyor. Bunlar doğruysa, model standart E-Serisi'nden 143 mm (5,6 inç) daha uzundur. Cömert ayak izine rağmen E-Serisi L, mevcut S-Serisi amiral gemisinden daha kısadır ve gereksiz bir iç rekabetten kaçınır.

Çin'e özel Mercedes-Benz E-Serisi L, başlangıçta iki aktarma organı seçeneğiyle sunuluyor. Her ikisi de 2.0 litrelik dört silindirli benzinli motorla donatılmıştır ancak E270L 201 hp (150kW / 204 PS), E300L ise 255 hp (190kW / 258 PS) üretir. Sırasıyla 233 km/s (145 mph) ve 245 km/s (152 mph) olan modellerin en yüksek hızlarını da biliyoruz.

2024 Mercedes-Benz E-Serisi L'nin resmi lansmanı muhtemelen önümüzdeki birkaç ay içinde Çin'de yapılacak. Tıpkı selefi gibi, yeni model de BAIC ve Mercedes'in ortak girişimi olan Beijing Benz tarafından yerel olarak üretilecek.

Güncel Haberleri