2024 Porsche Cayenne, Tanıtılmadan Önce Yüzünü Gösterdi

Porsche, Şanghay Otomobil Fuarı'ndaki resmi galasına geri sayımla birlikte makyajlı Cayenne'in son bir teaser'ını yayınladı. Şirket, güncellenen SUV'nin iç mekanını bize zaten gösterirken, dış mekan fotoğrafları bilgi-eğlence...

Porsche, Şanghay Otomobil Fuarı'ndaki resmi galasına geri sayımla birlikte makyajlı Cayenne'in son bir teaser'ını yayınladı. Şirket, güncellenen SUV'nin iç mekanını bize zaten gösterirken, dış mekan fotoğrafları bilgi-eğlence sistemi aracılığıyla sızdırıldı.

2024 Porsche Cayenne, HD-Matrix LED teknolojisiyle geliyor

Son fotoğraf, eski modele kıyasla biraz daha köşeli yeni farları ve Porsche'nin dörtlü LED aydınlatma imzasını gösteriyor. Daha da önemlisi, onları iki kat daha parlak yapan yeni HD-Matrix LED teknolojisini entegre ediyorlar. Ön kısmın evrimsel stilini tamamlayan yeniden tasarlanmış tampon girişlerini de görebiliriz. Daha önceki sızıntılar ve casus fotoğraflar, fütüristik LED grafiklere sahip tam genişlikte arka lambaları ve dış cephe güncellemelerini tamamlayan yeni bir arka tamponu ortaya çıkardı.

Değişiklikler, 12,6 inç dijital gösterge paneli, 12,3 inç bilgi-eğlence sistemi ve isteğe bağlı 10,9 inç yolcu ekranını birleştiren kabinin içinde daha belirgin duruyor. SUV ayrıca 911 kaynaklı bir direksiyon simidinden, yeni klima kontrollerinden ve havalandırma deliklerinden, daha fazla USB-C bağlantı noktasından, yeni döşeme seçeneklerinden ve gösterge panelinin ortasındaki geleneksel kronometreden yararlanıyor.

2024 Porsche Cayenne, ilk olarak 2017'de tanıtılan üçüncü nesil modelin bir makyajı olabilir, ancak ortalama yaşam döngüsü güncellemenizden çok daha kapsamlıdır. Yenilenen dış görünümün ve elden geçirilen iç tasarımın yanı sıra SUV, şasideki "büyük revizyonlardan" ve aktarma organlarındaki iyileştirmelerden yararlanıyor.

Daha önceki teaser'larda Porsche, SUV'nin sıfır emisyon aralığını büyük olasılıkla genişletecek daha büyük bir pil takımına sahip daha güçlü bir plug-in hibrit varyantı ima etmişti. Makyajın öne çıkan bir özelliği, performans, konfor ve arazi kabiliyetine odaklanan daha geniş bir sürüş modu yelpazesine izin veren çift odacıklı havalı yaylı süspansiyon kurulumuna sahip yeni yarı aktif şasidir. 2024 Porsche Cayenne ile ilgili her şeyi 18 Nisan'da Şanghay'da öğreneceğiz.

Güncel Haberleri