31 Aralık Tarihinde Sona Erecek! e-Devlet Üzerinden Başvuru Yapılıyor

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin duyurduğu Çiftçi Kayıt Sistemi işlemleri, 1 Ekim tarihinden itibaren başladı. 2023 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sitemi kayıtları ise 31 Aralık tarihinde sona erecek. Bu Kapsamda, Çiftçi...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin duyurduğu Çiftçi Kayıt Sistemi işlemleri, 1 Ekim tarihinden itibaren başladı. 2023 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sitemi kayıtları ise 31 Aralık tarihinde sona erecek. Bu Kapsamda, Çiftçi Kayıt Sistemi işlemlerinin nasıl yapılacağı merak ediliyor.

Çiftçi Kayıt Sistemi Nasıl Yapılır?

Çiftçi Kayıt Sistemi işlemlerini yapmak isteyen kişiler, e-Devlet'e TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra, 'Çiftçi Kayıt Sistemi' yazıp ilgili hizmete ulaşılabilirler.

Tarım Bakanı Açıklamıştı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama, ÇKS sistemi hakkında bilgi vermişti. Bakan Kirişçi konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularının e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirilmesiyle tarımda yeni bir dönem başlıyor. Bürokrasi azalacak. Çiftçilerimiz, dijital dünyanın imkânlarından faydalanarak birçok işlemi kolaylıkla yapabilecek.'' ifadelerine yer vermişti.

Güncel Haberleri