4 Yıllık Cinayet Meselesi Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme'de Çözüldü

Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme isimli programda bir cinayet çözüldü. 4 senedir cinayeti aydınlatılamayan Mustafa Kut’un katili canlı yayında belli oldu. Cinayetin kilit ismi Ersin Çetinkaya,...

Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme isimli programda bir cinayet çözüldü. 4 senedir cinayeti aydınlatılamayan Mustafa Kut’un katili canlı yayında belli oldu. Cinayetin kilit ismi Ersin Çetinkaya, cinayeti canlı yayında anlattı. Stüdyoya gelen cinayet büro ekipleri ise cinayet şüphelisini canlı yayında gözaltına aldı.

Gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın bir aydır işlediği cinayet ile alakalı canlı yayında bir gelişme yaşandı. Programa katılan Ersin Çetinkaya, 4 sene önce komşusunu nasıl öldürdüğünü itiraf etti.

Dürdane Kut, Balıkesir'in Havran ilçesine bağlı Kalabak Köyü’ndeki tarlalarında cansız bedeni bulunan eşi Mustafa Kut’un katilini bulabilmek için Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ye başvurdu.

Didem Arslan Yılmaz cinayeti aydınlattı.

Canlı Yayında Gelen İtiraflar

Dünkü programda Ersin Çetinkaya, komşusu olan Sezer Kaya’nın 25 Temmuz 2018 tarihinde önce Mustafa Kut’un su borusunu kestiğini, daha sonra arkadan yaklaşarak öldürdüğünü itiraf etti.

İtiraflardan sonra Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ile Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro personellerinin eş zamanlı operasyonu ile Ersin Çetinkaya Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme stüdyosundan, Sezer Kaya ise Çanakkale'nin Çan ilçesinden ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Güncel Haberleri