52 saniyede gizli hayvanı gören şahinden daha şahin gözlü...

Optik illüzyonlar kullanıcıları şaşkına çevirmeye devam ederken, son görüntü internette paylaşıldıktan sonra yorumcular cevap aramaya başladı. Porsuk ve zebra bilimsel anlamda oldukça farklı hayvanlardır. Ama bir porsuk bir...

Optik illüzyonlar kullanıcıları şaşkına çevirmeye devam ederken, son görüntü internette paylaşıldıktan sonra yorumcular cevap aramaya başladı. Porsuk ve zebra bilimsel anlamda oldukça farklı hayvanlardır. Ama bir porsuk bir zebra sürüsünün içine saklandığında aniden neredeyse görünmez oluyor.

Bazı şanssız kişilerin resimdeki zebralar arasında porsuğu bulmasının bir saat aldığı söyleniyor. Son haftalarda porsuğu bulman ne kadar sürer sorusu da sosyal medyada yankılandı. Eğer zebraların arasına gizlenmiş porsuğu 30 saniyeden daha kısa bir sürede görebiliyorsanız, o zaman en yüksek IQ'nuz var demektir.

ŞAŞKINA ÇEVİREN GÖRÜNTÜ

Görüntü çevrimiçi olarak paylaşıldıktan sonra akıllara durgunluk veren optik illüzyon, kullanıcıları şaşkına çevirdi.

HAYVANI BULDUNUZ MU?

Saklanan hayvanı buldunuz mu? Ve cevabınız evet ise bu ne kadar zamanınızı aldı? Yanıtlarınızı bekliyoruz.

VİRAL OLDU

Bir web sitesi tarafından oluşturulan zor resim, hevesli izleyicilerden zebralar arasındaki porsuğu görmelerini istiyor.

ORTAYA ÇIKMADI

İlk başta, gizli hayvanın kimliği, kullanıcılar ipuçlarını araştırırken ortaya çıkmadı.

Bir kullanıcı bu gönderiye yorum yaparak, "O kadar uzun süredir bakıyorum ki, bir porsuğun nasıl görünmesi gerektiğini unutmaya başlıyorum." dedi.

Bir diğeri ise kız arkadaşının telefonu açtığını ve "porsuğu saniyeler içinde gördüğünü" iddia etmeden önce porsuğu ararken "gözlerinin ağrıdığını" iddia etti.

Güncel Haberleri