7'den 70'e herkese SGK ve PTT'de unutulan paralar ödeniyor!

Yaşlı, engelli, genç, çalışan, çalışmayan herkese tek seferliğine ya da düzenli olarak yapılan destek ödemeleri için başvurular sürüyor. 2022 Temmuz ayıyla birlikte ödemelerde artış yaşandı. Öte yandan SGK'da unutulan...

Yaşlı, engelli, genç, çalışan, çalışmayan herkese tek seferliğine ya da düzenli olarak yapılan destek ödemeleri için başvurular sürüyor. 2022 Temmuz ayıyla birlikte ödemelerde artış yaşandı. Öte yandan SGK'da unutulan paraların ödemesi de devam ediyor. İşte tüm bilgiler

7'den 70'e SGK ve PTT'de unutulan paralar ödeniyor. 18 yaşına basan herkes alabiliyor. osyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından vatandaşa yapılan ödemeler tüm hızıyla devam ediyor. Öte yandan unutulan ödemeler için ise başvuru ekranı ya da irtibat numaraları aktif olarak çalışıyor. Devlet zor gününde vatandaşın yanında oluyor ve Ocak 2023'de destek tutarlarında bir artış daha yaşanacak.

UNUTULAN PARALAR GERİ YATIYOR

e-Devlet kapısına T.C. Kimlik Numaranız ve şifrenizle giriş yaparak size yapılacak ödemeleri kolayca sorgulayabilirsiniz.

O ALANA TIKLAYIN

SGK şahıs ödemeleri kısmına tıklayarak adınıza şimdi ya da önceden yatırılmış bir para olup olmadığını kolayca görebilirsiniz.

ÖDEME VARSA HEMEN ALINABİLİYOR

Eğer daha önceki tarihlerde ve yakın zamanda şahsınızın üzerine bir para yatırıldıysa başvuru yaparak paranızı PTT'den derhal çekebiliyorsunuz.

YAPILAN DESTEK ÖDEMELERİ ARTTI

2022 yılının Temmuz ayında ödemelerde artış yaşanırken Ocak 2023'te 6 aylık enflasyona göre bir zam daha yapılacak.

Güncel Haberleri