A101, ŞOK ve BİM‘in hafta sonu bombası fiyatlar yarı yarıya çakıldı! Hediye gibi indirim

Bu hafta yapılan indirimlerde teknoloji ürünlerinin ve beyaz eşyaların indirime girmesi insanları oldukça sevindirdi. Çünkü son zamanlarda fiyatların artmasından dolayı birçok aile elektronik ürünlerini yenileyemiyordu. Bunun...

Bu hafta yapılan indirimlerde teknoloji ürünlerinin ve beyaz eşyaların indirime girmesi insanları oldukça sevindirdi. Çünkü son zamanlarda fiyatların artmasından dolayı birçok aile elektronik ürünlerini yenileyemiyordu. Bunun yanında çocukları sevindirecek birçok ürününde indirime girmesi onlara adeta birer okula başlama hediyesi oldu diyebiliriz. İndirime giren ürünlerinin tümünü görmek içinse marketlerin internet sayfalarına bakabilirsiniz. İndirimli ürünler arasında eminiz sizi de mutlu edecek bir ürün bulunuyordur.

A101, ŞOK ve BİM Aktüel Ürünlerin Fiyatları Sevindiriyor

İndirimli ürünlerin önemi günümüzde oldukça arttı. Çünkü ekonomik olarak zorda olduğumuz bu dönemlerde ucuza alışveriş yapmak aile bütçesini dengelemek için oldukça mühim oldu. Bu bağlamda Şok ve Bim gibi geniş ürün yelpazesine sahip marketlerin yaptıkları indirimler birçok kişiyi mutlu ediyor. Çünkü yapılan ürünlerde önemli gıda ürünlerinin yanında çocukların ve evin ihtiyacı olabilecek birçok üründe indirime gidiyor.

Özellikle fiyatları ucuzlayan züccaciye ürünlerin hanımların oldukça ilgisini çekiyor. Mağazalara gelen limitli ürünler kısa süreler içinde tükeniyor. Yine mağazalarda ilgi gören ürünler arasında uzun süreli gıda ürünleri yer alıyor. Bu ürünler stoklanabildiği için indirim dönemlerinde müşteriler bu ürünlere büyük rağbet gösteriyor.

Uygulamaya Özel Ürünler

Son zamanlarda marketler indirimli ürün satmanın yanında online mağazalarına ilgiyi çekmek için sadece internete özel kampanyalarda düzenliyorlar. Online mağazalar daha çok insana ulaştığından ve lokal mağalar açmaktan çok daha karlı olduğundan dolayı günümüzde birçok market eylemlerini online mağazacılığa kaydırmaya başladı. Online alışveriş için marketin uygulamasını indirmeniz ve alışverişlerini bu uygulama üzerinden yapmanız gerekiyor.

Seçtiğiniz ürünler kısa sürede kapınıza getirilip size teslim ediliyor. Şu an Xiaomi robot süpürge, Keysmart çamaşır makinesi ve Xdrive oyuncu koltukları, Babyliss tıraş makinesi çeşitleri gibi yüzlerce ürün taksitli ve indirimli şekilde uygulama üzerinden alınabiliyor.

https://edirnejethaber.com/a101-6-ekim-2022-aktuel-urunlerde-indirimli-cilgin-kampanya-basliyor/

https://edirnejethaber.com/bim-aktuel-7-ekim-2022-indirimli-urunler-kapida-kuyruk-olusturacak/

DETAYLAR İÇİN:

DETAYLAR İÇİN:

DETAYLAR İÇİN:

Güncel Haberleri