AFAD Gönüllüsü Erkan Yıldırımdemir'den Acı Haber

AFAD gönüllüsü olan 38 yaşındaki Erkan Yıldırımdemir'in Kahramanmaraş merkezli 11 kentte yıkıma sebep olan depremlerde Hatay'da kurtarma çalışmalarına katıldığı, kısa süre önce de döndüğü ortaya çıktı.Sabah saatlerinde...

AFAD gönüllüsü olan 38 yaşındaki Erkan Yıldırımdemir'in Kahramanmaraş merkezli 11 kentte yıkıma sebep olan depremlerde Hatay'da kurtarma çalışmalarına katıldığı, kısa süre önce de döndüğü ortaya çıktı.

Sabah saatlerinde meydana gelen kaza, sabah saatlerinde Kemer- Antalya yolu Karaman köprüsü üzerinde yaşandı. Antalya yönüne giden Erkan Yıldırımdemir'in kullandığı motosiklet, aynı yöne giden Muzaffer B. idaresindeki kamyonete arkadan çarptı. Haber verilmesiyle kaza yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı müdahaleye karşın Erkan Yıldırımdemir kurtarılamadı.

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık incelemeden sonra Yıldırımdemir'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü Muzaffer B. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bir alışveriş merkezinde çalışan Erkan Yıldırımdemir'in AFAD gönüllüsü olduğu, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Hatay'a giderek burada kurtarma çalışmalarına katıldığı, kısa süre önce de döndüğü ifade edildi.

Güncel Haberleri