AFAD İhtiyaç Listesini Yayımladı! İşte AFAD Bağışı İçin Güncel İhtiyaçlar Listesi...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük depremlerin yaraları sarılıyor. Yardım kampanyalarına vatandaşların destekleri artarken AFAD da bağışlarda öncelikli kabul edilecekler listeyi açıkladı.Kahramanmaraş merkezli meydana gelen...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük depremlerin yaraları sarılıyor. Yardım kampanyalarına vatandaşların destekleri artarken AFAD da bağışlarda öncelikli kabul edilecekler listeyi açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Türkiye tek yürek oldu. Depremden etkilenen vatandaşlar için de tüm yurtta yardım seferberliği başlatıldı.

Bölgede, AFAD, PAK, Jandarma, DAK, Milli Savunma Bakanlığı, UMKE, itfaiye, Milli Eğitim Bakanlığı, STK ve gönüllüler, güvenlik, yerel destek ve uluslararası arama kurtarma ekiplerinden toplam 60 bin 218 personelin görev yapıyor.

AFAD İhtiyaç Listesi

Deprem bölgesinde canla başla arama kurtarma çalışmaları sürerken depremzedelerin acil ihtiyacı olan ürünlerin karşılanmasına yönelik çok sayıda ilden yardımlar gönderildi. AFAD da depremzedelerin ayni ihtiyaçlarına yönelik bir liste paylaştı.

AFAD Bağışları Nereye Yapılacak?

AFAD'ın yaptığı açıklamada "Tüm aynî bağışlarınız için illerde valiliklerimiz, ilçelerde kaymakamlıklarımız bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına ve tüm AFAD il müdürlüklerimize başvurabilirsiniz." denildi.

Bağışlarda öncelikli kabul edilecekler şöyle:

Güncel Haberleri