Aile Bakanlığı son dakika müjdesiyle çocuğu olanlar için bu hafta hesaplara geçiyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ilk ödemelerin bu hafta içerisinde hesaba geçeceğini duyurdu. Yapılan bu açıklamanın ardından yüz binlerce kişinin merak ettiği merak ettiği soru yanıt bulmuş oldu.Aile Bakanlığı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ilk ödemelerin bu hafta içerisinde hesaba geçeceğini duyurdu. Yapılan bu açıklamanın ardından yüz binlerce kişinin merak ettiği merak ettiği soru yanıt bulmuş oldu.

Aile Bakanlığı son dakika müjdesini verdi! Çocuğu olanlar için bu hafta hesaplara geçiyor. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren önemli bir son dakika açıklaması yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı anaokulu desteğinin ilk ödeme tarihini açıkladı. Bakan Derya Yanık ödemelerin bu hafta yapılacağını son dakika bilgisi olarak duyurdu. Yapılan açıklama sonrası detaylar aileler tarafından araştırılıyor.

İLK ÖDEME TARİHİ AÇIKLANDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıklamasında, ''İlk ödemeyi bu hafta yapacağız. Sadece vatandaşlarımızın çocuklarını okula kaydettirmeli yeterli. Biz çocuklarımız için ödemeleri, Milli Eğitim Bakanlığı'na yapacağız'' ifadelerini kullandı.

İKİ BAKANLIK ORTAK HAZIRLADI

Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ortak bir proje hazırlandı.

KİMLERE ÖDEME YAPILIYOR?

Mevcut destek aracılığıyla 3-5 yaş arasındaki anaokula kayıt olan çocuklara destek ödemesi yapılacak.

BAŞVURU NEREDEN YAPILIR?

Sunulan destek için anaokula kayıt ettirmek yeterli oluyor. Destek çıkan kişilere ödemeler direkt yapılıyor.

Güncel Haberleri