Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Aile Dizisi Konusu Belli Oldu

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerinde yer aldığı Aile dizisi, çekimlerin başladığı ilk günden itibaren büyük bir merak uyandırdı. Oyuncu kadro ile oldukça iddialı olan dizi için heyecanlı bekleyiş devam...

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerinde yer aldığı Aile dizisi, çekimlerin başladığı ilk günden itibaren büyük bir merak uyandırdı. Oyuncu kadro ile oldukça iddialı olan dizi için heyecanlı bekleyiş devam ederken, dizinin ne zaman başlayacağı ve konusu da araştırılıyor.

Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Aile dizisinin ne zaman ekranlara geleceği ile ilgili Show TV tarafından henüz resmi açıklama yapılmadı ancak şubat ayı içerisinde dizisinin izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Aile Dizisi Konusu

Aile dizisinin yayın tarihinin yanı sıra, konusu da merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizi, aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak.

Aile Dizisi Hangi Kanalda?

Aile dizisi, Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Aile Dizisi Detayları

Aile dizisi ile ilgili Show TV tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

''Hakan Bonomo’nun özgün senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, Ay Yapım imzalı ‘Aile’ dizisinden ilk tanıtım seyirci ile buluştu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı, aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.''

Güncel Haberleri