AKP’li İsimden Şok Açıklama! EYT İle İlgili Çalışmalar Tamamlanmak Üzere

AKP Sözcüsü Ömer Çelik zaman zaman yaptığı konuşmalarla dikkatleri çekmektedir. Son olarak gündemde yer edinen EYT ile ilgili konuşma yapan Ömer Çelik’in sözleri gündeme bomba gibi düştü. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin...

AKP Sözcüsü Ömer Çelik zaman zaman yaptığı konuşmalarla dikkatleri çekmektedir. Son olarak gündemde yer edinen EYT ile ilgili konuşma yapan Ömer Çelik’in sözleri gündeme bomba gibi düştü. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

EYT, Acil Gündemlerden Bir Tanesi!

Katıldığı toplantıdan sonra açıklama yapan Ömer Çelik öncelikle Düzce Depremine değinirken daha sonra EYT ile ilgili açıklama yaptı. EYT ile ilgili yaptığı açıklamaları gündeme düşen Ömer Çelik’in açıklamasında EYT’nin acil gündemlerden biri olduğuna değinilerek açıklama yapıldı. Ömer Çelik tarafından yapılan açıklamada:

“EYT meselesiyle ilgili çalışma tamamlanmak üzere. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok kısa zamanda son hali sunulacak. Son aşamayı geçtikten sonra meclis takvimi ile ilgili bilgi verebilirim. Acil gündemlerden bir tanesi, hemen hemen tamamlanmak üzere. Bugünkü sunum, bölgesel ve küresel gelişmelerin değerlendirilmesi ve terörle mücadele gündemimizdi” denildi.

Güncel Haberleri