Anılar tazelesin efsane döndü! 2023 model Tofaş Şahin'den ilk görüntü

2022 yılında çıkması gündeme gelen yeni Şahin araçların tasarımları tam olarak yetişmemişti. Ancak markanın geçtiğimiz günler yapmış olduğu açıklamalara göre 2023 model Şahin otomobiller yılın ikinci çeyreğinde alıcıları...

2022 yılında çıkması gündeme gelen yeni Şahin araçların tasarımları tam olarak yetişmemişti. Ancak markanın geçtiğimiz günler yapmış olduğu açıklamalara göre 2023 model Şahin otomobiller yılın ikinci çeyreğinde alıcıları ile buluşacak. Hatta resmi açıklama yapıldıktan kısa bir süre sonra bu yeni araçların ilk görüntüsü basına sızdı.

Basına sızan görüntülerde otomobillerin oldukça şık bir tasarıma sahip olduğu gözlerden kaçmadı.

https://edirnejethaber.com/33-bin-tl-altina-alinabilecek-en-iyi-otomobiller-boylesi-daha-gelmez/

Öte yandan araçların ana renginin bordo ve kırmızı renklerden oluşması da oldukça dikkat çekti. Ancak resmi görenler yeni Şahin modelini oldukça beğendi. Bu arada Tofaş araçlarının her zaman gözde olduğunu hemen herkes kabul ediyor. Kendine özgü tasarımıyla bu tarz modeller her zaman ilgi de görüyorlar!

2023 Model Tofaş Şahin Araçların Genel Özellikleri

2023 model Şahin otomobillerin en önemli özellikleri motor yapısıdır. Bu araçlarda elektrikli motor kullanılmaktadır. Resmi bir açıklama olmamasına rağmen çoğu uzmanın görüşüne göre bu araçlarda Bosh markasının özel araç motorları kullanılmıştır. Öte yandan araçlar manuel ve otomatik olmak üzere iki farklı şanzıman tipine sahiptir.

Araçların 6 vites olması da beklenmektedir. Yapılan son test sonuçlarına göre ise aracın en yüksek hızı 180 km olarak belirlendiği söylenmektedir. Son olarak ise araçların ön yapısı klasik modele oldukça yakın olup USC kasa tipi de ilerleyen yıllarda üretime geçmesi söz konusu.

2023 Model Tofaş Şahin Araçların Fiyatları Ne Kadar Olacak?

Yeni model Tofaş araçların fiyatları ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Fiyatların 2023 yılının ilk 3 ayı içerisinde resmi olarak açıklanması tahmin edilmektedir. Ancak otomotiv sektörü uzmanlarına göre bu araçların fiyatları en az 400 bin TL en fazla ise 550 bin TL arasında olacağını düşünmektedir.

Özellikle otomatik vitesli modellerin fiyatları manuel şanzımanlı modellere göre daha fazla olması düşünülmektedir. Son olarak ise 2023 yılında bu araçlara özel olarak yüzde 10’luk ÖTV indirimi de olacağı düşünülmektedir.

Güncel Haberleri