Antalya'da Fırtına ve Yağış Etkili Oldu

Antalya'da geçtiğimiz gün sabah saatlerinden itibaren süren kuvvetli fırtınanın yanı sıra akşam saatlerinde yağış etkili oldu.Kuvvetli fırtına ve yağış sebebi ile Çakırlar mevkisindeki tek katlı evin alüminyum çatısı...

Antalya'da geçtiğimiz gün sabah saatlerinden itibaren süren kuvvetli fırtınanın yanı sıra akşam saatlerinde yağış etkili oldu.

Kuvvetli fırtına ve yağış sebebi ile Çakırlar mevkisindeki tek katlı evin alüminyum çatısı uçtu. Bazı bölgelerde ağaçlar, tabelalar ile çöp konteynerleri devrildi, bazı ev ve sokaklarda su birikintileri meydana geldi. Bazı araçlar yolda kaldı, sürücüler zor anlar yaşadı.

Kuruçay ve Karatepe mahallelerinin bağlantı yolunda bulunan köprü ile Hurma ve Çakırlar mahallelerinin bağlantı yolu, can ve mal güvenliği için geçici olarak ulaşıma kapatıldı.

Yıldız Mahallesi'nde bodrum kattaki bir evde su baskını oluştu, mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkarıldı. Meltem Mahallesi 100. Yıl Caddesi'ndeki altgeçitte su birikintisi sebebi ile yolda kalan araçlar, çekici yardımıyla çıkarıldı. Birçok aracın yolda kalması sebebi ile trafikte aksaklıklar meydana geldi.

Güncel Haberleri