AÖF Sınav Yerleri Açıklandı mı? AÖF Sınav Giriş Belgesi Sorgulama Ekranı

AÖF öğrencileri 10-11 Aralık 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan vize sınavları için giriş belgelerinin açıklanmasını bekliyor.Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları için giriş belgeleri genellikle 10 gün...

AÖF öğrencileri 10-11 Aralık 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan vize sınavları için giriş belgelerinin açıklanmasını bekliyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları için giriş belgeleri genellikle 10 gün öncesinden açıklanırken, vaktin daralmasına karşın hala bir duyuru yapılmadı. Merakla bekleyen öğrenciler arama yapmaya devam ederken, vaktin azalması ise öğrencileri endişelendirmeye başladı.

Her Yıl 10 Gün Önceden Açıklanıyordu

Anadolu Üniversitesi'nin açıköğretim fakültesi için sınav günü yaklaşırken, hala açıklanmayan giriş yerleri küçük çaplı bir paniğe neden oldu. Normalde her yıl vize sınavlarından 10 gün kadar önce sınav giriş yerlerini açıklayan üniversite, bu yıl duyurular için geç kaldı.

AÖF Vize Sınavı Giriş Belgesi Sorgulaması Nereden Yapılıyor?

Her yıl sınavlardan 10 gün kadar önce duyurulan sınava giriş yerleri, şimdilik açıklanmadı. Yakın zamanda açıklanacağı düşünülen sınav yerlerini sorgulama ekranı ise üniversitenin resmi internet sitesinde yer alıyor.

Yani, sınava giriş belgesi sorgulama ekranına anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Sınava Katılacak Öğrencilerin Hangi Belgeleri Bulundurması Gerekiyor?

AÖF sınavlarına girecek öğrencilerin sınav sırasında yanlarında bulundurması gereken belgeler şöyle:

  • Fotoğraflı sınav giriş belgesi
  • Fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi (TC kimlik kartı, sürücü belgesi, pasaport, mavi kart, geçici kimlik belgesi de geçerli)

Yukarıdaki belgeler dışında herhangi bir belge ile hiçbir öğrenci sınava alınmayacak. Ayrıca kimliği ya da sınava giriş belgesi olmayanlar da aynı şekilde sınava giremeyecekler.

Güncel Haberleri