Arkadaşını Katleden Şahıs Tutuklandı

Alanya ilçesinde tartıştığı arkadaşı Hüseyin Türkan'ı (19) av tüfeğiyle katledip kendisini de tüfekle yaraladıktan jandarma ekipleri tarafından yakalanan S.A. (21), tedavi gördüğü Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden...

Alanya ilçesinde tartıştığı arkadaşı Hüseyin Türkan'ı (19) av tüfeğiyle katledip kendisini de tüfekle yaraladıktan jandarma ekipleri tarafından yakalanan S.A. (21), tedavi gördüğü Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden ambulansla sedye üzerinde adliyeye sevk edildi.

Çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından zanlı tutuklandı. S.A'nın hastanedeki tedavisinin tamamlanmasından sonra cezaevine gönderileceği öğrenildi.

Ne Olmuştu?

Çamlıca Mahallesi'nde S.A. ile arkadaşı Hüseyin Türkan bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başlamış, tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesiyle S.A, Türkan'ı av tüfeğiyle vurmuştu.

Sonrasında kendisini de tüfekle yaralayan S.A. olay yerinden kaçarken, Türkan olay yerinde yaşamını yitirmişti. Şüpheli S.A. ise yaralı olarak jandarma tarafından yakalandıktan sonra hastanede tedavi altına alınmıştı.

Güncel Haberleri