Asgari Ücret Zammı İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan Çok Net Cümleler Kurdu!

Sene sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, milyonlarca kişi maaş zamlarına ilişkin açıklamaları yakından takip etmeye başladı. Bu kapsamda, maaş zamlarında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,...

Sene sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, milyonlarca kişi maaş zamlarına ilişkin açıklamaları yakından takip etmeye başladı. Bu kapsamda, maaş zamlarında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücretli çalışanların beklediği zam ile ilgili çok net ifadeler kullandı.

''Asgari Ücreti En Uygun Rakama Çıkaracağız''

TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması öncesinde Sinan Erdem Spor Salonu önünde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin pek çok konuya değindi. Erdoğan, milyonlarca asgari ücretlinin merakla beklediği maaş zammına ilişkin de çok net ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı, aralık ayında yapılacak olan değerlendirmeler ile birlikte, asgari ücretin en uygun rakama çıkarılacağının müjdesini verdi.

Enflasyon Verileri Bekleniyor

Asgari ücretlilerin maaşlarına yapılacak zamlar için yıl sonuna kadar açıklanacak enflasyon verileri yakında takip edilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, hiç kimsenin enflasyon karşısında ezdirilmeyeceğini ve maaş zamlarının veriler dikkate alınarak yapılacağını açıklamıştı.

Güncel Haberleri