ATA İttifakı Adalet Partisi Edirne Milletvekili Aday Listesi Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) eski milletvekillerinden Sinan Oğan, 100 bin imza toplayarak dört farklı partinin bir arada bulunduğu Ata İttifakı'nın adayı olmuştu.İttifakın aday belirlemesinden sonra gözler milletvekili genel...

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) eski milletvekillerinden Sinan Oğan, 100 bin imza toplayarak dört farklı partinin bir arada bulunduğu Ata İttifakı'nın adayı olmuştu.

İttifakın aday belirlemesinden sonra gözler milletvekili genel seçimlerine çevrilirken, ATA İttifakı'nda adaylar bir bir belirlendi.

Zafer Partisi, Ülkem Partisi, Türkiye İttifakı Partisi ve Adalet Partisi'nin yer aldığı ATA İttifakı, ülke genelinde milletvekili adaylarını belirledi.

Alınan bilgiler kapsamında ATA İttifakı'nın üye partilerinden Adalet Partisi Edirne milletvekili aday listesini de yayımladı. Yayımlanan listeyle birlikte Adalet Partisi'nden başvuru yapanların Edirne Meriç ilçesinde adaylık sıralaması şöyle oldu:

  1. Sıra - Şahin Çetin
  2. Sıra - Hüseyin Üre
  3. Sıra - Tolga bozdoğan
  4. Sıra - Zeynep Sudenur Karahan

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'ün imzalarını taşıyan protokolde milletvekili aday listeleri, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) ayrı ayrı teslim edildi.

Güncel Haberleri