Bakan Koca: Devletimiz Bunu Layıkıyla Başarıyor Hamdolsun

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden Sultanbeyli'deki ziyaretine yönelik "İstikrar, istikbal, istiklal… Bugün Sultanbeyli'de esnafımızla, vatandaşımızla buluştuk. Gönüllerde olanın özeti bu üç kelimede."...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden Sultanbeyli'deki ziyaretine yönelik "İstikrar, istikbal, istiklal… Bugün Sultanbeyli'de esnafımızla, vatandaşımızla buluştuk. Gönüllerde olanın özeti bu üç kelimede." sözleriyle bir video paylaştı.

Videoda, esnaf ve ilçe halkıyla buluşan Bakan Koca'nın, vatandaşlara, "Bir olduğumuzda, beraber olduğumuzda nasıl üstesinden geldiğimize hepimiz şahit olduk. Rabbim bizi, istikrardan, istikbalden ve istiklalden ayırmasın." dediği yer aldı.

Koca, Sancaktepe'de bulunan Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'ni de ziyaret etti.

Ziyaretinde hasta yakınlarıyla konuşan Bakan Koca, hastalara ''geçmiş olsun'' dileğinde bulunarak, hal ve hatırlarını sordu.

Öte yandan hastanede çalışan sağlıkçılarla da bir araya gelerek, toplantı gerçekleştiren Bakan Koca, ziyaretine yönelik görüntülerin bulunduğu videoyu Twitter'dan "Hastayı mutlu edebilmek, memnun edebilmek zordur. Devletimiz bunu layıkıyla başarıyor hamdolsun. Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ziyaretimizde bunu bir kez daha gördük." sözleriyle yayınladı.

Güncel Haberleri