Deniz Baykal'ın Kızı CHP'den İstifa Etti! Son Dakika Açıklaması

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Bir dönem CHP Genel Başkanlığı'nı yapan ve şu anda CHP Antalya Milletvekili olan Deniz Baykal, konuya ilişkin henüz açıklamada bulunmadı. Söz konusu istifanın...

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Bir dönem CHP Genel Başkanlığı'nı yapan ve şu anda CHP Antalya Milletvekili olan Deniz Baykal, konuya ilişkin henüz açıklamada bulunmadı. Söz konusu istifanın nedeni merak ediliyor.

Aslı Baykal Neden İstifa Etti?

Aslı Baykal, CHP'den istifa ettiğine dair e-Devlet ekran görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. CHP'den istifa ettiğini açıklayan Aslı Baykal, istifa nedenine ilişkin açıklamada bulunmadı.

Deniz Baykal da Açıklama Yapmadı

Deniz Baykal, kızının istifa haberinin ardından, henüz bir açıklama yapmadı. İstifanın sebebi merak edilirken, önümüzdeki günlerde detayların netleşmesi bekleniyor. Aslı Baykal'ın, Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini açıklaması, sosyal medyanın gündemine oturdu. Baykal'ın paylaşımına çok sayıda yorum yapılırken, istifaya ilişkin CHP'den bir açıklama gelmedi.

Güncel Haberleri