Beklenen Kar Yağışı Geliyor! Kar Yağışının Etkili Olacağı Günler Belli Oldu

Ocak ayının sona doğru yaklaşılırken, kar yağışının henüz ülke genelinde etkili olmaması ve kış mevsiminin kurak geçmesi ile birlikte, kar yağışının ne zaman başlayacağı pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı....

Ocak ayının sona doğru yaklaşılırken, kar yağışının henüz ülke genelinde etkili olmaması ve kış mevsiminin kurak geçmesi ile birlikte, kar yağışının ne zaman başlayacağı pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Bu kapsamda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün haftalık hava tahminleri yakından takip ediliyor.

Ne Zaman Kar Yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava tahminlerine ilişkin bilgi vermeye devam ediyor. Meteoroloji'nin 30 Ocak tarihine kadar olan haftalık tahminine göre, 28 Ocak tarihinden itibaren kar yağışının ülkenin doğusunda ve iç kesimlerinde etkili olması bekleniyor. Söz konusu kar yağışının birkaç gün etkili olacağı düşünülüyor.

İstanbula Kar Ne Zaman Yağacak?

Kar yağışı ile ilgili araştırmalar devam ederken, İstanbul'a ne zaman kar yağacağı da merak ediliyor. Meteoroloji'nin Genel Müdürlüğü'nün haftalık hava tahminine göre, 30 Ocak tarihine kadar İstanbul için kar yağışı ihtimali bulunmuyor.

Güncel Haberleri