BİM, A101, ŞOK, Migros hafta sonu için ayçiçek yağında damping yaptı! Daha ucuzu yok

Marketlerin başlatmış olduğu indirim olanaklarının her geçen gün geniş standartlarda artırılması kişilerin kampanyadan ayrıcalıklı olarak faydalanmasında etkili oluyor. BİM ve A101 marketlerinin yapmış olduğu indirimlere...

Marketlerin başlatmış olduğu indirim olanaklarının her geçen gün geniş standartlarda artırılması kişilerin kampanyadan ayrıcalıklı olarak faydalanmasında etkili oluyor. BİM ve A101 marketlerinin yapmış olduğu indirimlere ise yoğun ilgi gösteriliyor. Bu aşamada marketlerin indirim fırsatlarından yararlanmayı istiyorsanız mutlaka detaylı bir araştırma sürecini yakından takip etmelisiniz!

https://edirnejethaber.com/a101-aycicek-yaginda-indirim-yapti-a101-aycicek-yagi-indirimi-yarin-sona-eriyor/

BİM, A101 Çıldırdı!

BİM hafta sonu kampanyası kapsamında 2 Eylül 2022 yılında Ayçiçek yağında dev indirim kararı aldı. 5 Litre Ayçiçek yağı Sole’nin fiyatları 120 TL’ye düştü. Kişiler akın ediyor, marketlerin kapısında yatıyor! ŞOK’ta BİM’in kampanya olanaklarına karşılık vererek Evin Ayçiçek yağının fiyatlarını %50 oranında düşürme kararı aldı. Böylelikle Evin Ayçiçek yağının fiyatlarında dev düşüşler (edirnejethaber.com) yaşanıyor. Düşüşle beraber Ayçiçek yağının fiyatları 5 Litre Evin 119.90 oldu. Kişilere ayrıcalıklı hizmet standartları dahilinde hizmetler sunan Migros geri kalmayarak bu sektörde bende varım dedi!

Migros Ayçiçek Yağı Fırsatı!

Migros marketlerinde satılan Migros Ayçiçek yağının fiyatlarında dev düşüşler yaşanıyor. Fiyatların 100 TL bandına gerilemesinin ardından vatandaşlar Migros marketlerine akın etmeye başladı bile. Kişilere özel olanaklar dahilinde sunulan kampanya olanaklarının gelecek günlerde genişletilmesi bekleniyor. Bu kapsamda A101 marketlerinde Yudum Ayçiçek yağı 139,99 TL olurken, Carrefoursa marketlerinde de Ayçiçek yağı fiyatlarının 129,99 TL olarak belirlenmesi kişileri heyecanlandıran en önemli gelişmeler arasında bulunuyor.

Ayçiçek yağı stoklarındaki üretimin artması ve Ukrayna- Rusya arasındaki gerilimin azalmasıyla beraber fiyatlarda ilerleyen günlerde daha çok düşüşlerin yaşanması beklenen en önemli gelişmeler arasında bulunuyor. Güncel fiyatların ilerleyen dönemlerde daha çok düşmesi beklenen en önemli gelişmelerden biri konumunda bulunuyor.

https://edirnejethaber.com/bim-aktuel-urunler-katalogu-yayinlandi-23-eylul-2022-cuma-aktuel-urunleri-tam-liste/

Güncel Haberleri