BİM hafta sonu bombayı patlattı! 26 TL’ye düştü! Çay, Ayçiçek yağı, toz şeker...

Ucuzluğu ile bilinen Bim her zaman halka gıda ürünlerini uygun fiyatlarla sunan firmalardan biri olmuştur. Ülkenin hemen her yerinde şubesi bulunan market bu özelliği ile oldukça sevilse de son zamanlarda fiyatlarında bir artırmaya...

Ucuzluğu ile bilinen Bim her zaman halka gıda ürünlerini uygun fiyatlarla sunan firmalardan biri olmuştur. Ülkenin hemen her yerinde şubesi bulunan market bu özelliği ile oldukça sevilse de son zamanlarda fiyatlarında bir artırmaya gitmek zorunda kaldığı için birçok kişi mutsuz olmuştu. Neyse ki kurumun bu tutumu uzun sürmedi.

https://edirnejethaber.com/bim-aktuel-urunlerdeki-indirimleri-goren-sepetini-hazirlayacak-bim-indirimli-urunleri-acikladi/

Bim geçtiğimiz günlerde yayınladığı broşürde birçok markanın ürününde indirim yaptığını duyurdu. Onlarca ürün şubelerde düşük fiyatlara bulunabiliyor. Çay, toz şeker, yağ gibi birçok ürün yeniden indirime girdi. Kışı rahat geçirmek isteyenlere tavsiyemiz marketin sunduğu fırsatı kaçırmamalarıdır. Böylece günümüz koşullarında indirim noktasında karşımıza pek çok farklı seçeneğin çıktığından rahatlıkla söz edebiliriz.

Vatandaşın Yüzü Güldü

Marketlerde ki pek çok ürüne artık neredeyse günlük olarak zam geliyor. Bugün alınmayın her ürünü bir sonra ki gün almak daha da zor oluyor. Pandemiden sonra global dünyada da kötü seyreden ekonomi daha toparlanamadan Rusya-Ukrayna savaşı patlak verdiğinden dolayı birçok ülkenin ekonomisi büyük yaralar aldı. Ne yazık ki bu ülkelerden biri de ülkemiz oldu. Özellikle dar gelirli kesim için haftalık mutfak alışverişi yapmak oldukça zor bir hal aldı. Neyse ki zaman zaman Bim gibi değerli marketlerin yaptıkları indirimler vatandaşın yarasına merhem oluyor.

Ürünlerin Fiyatları

Bim ’in yayınladığı broşüre baktığımızda fiyatların oldukça iyi seviyelere çekildiğini görebiliyoruz. 5 litrelik ayçiçek yağlarının fiyatları 165 TL civarında görünüyor. 5 kilogramlık toz şeker fiyatları ise 65 TL civarında seyrediyor. Çay fiyatlarına baktığımızda ise 1 kilogramlık çayın fiyatının 26 TL civarına çekildiğini görebiliyoruz.

https://edirnejethaber.com/bim-aktuel-urunler-katalogu-yayinlandi-23-eylul-2022-cuma-aktuel-urunleri-tam-liste/

Bim ‘in sunduğu indirimli fiyatlar oldukça makul duruyor. Gelen indirim birçok dar gelirli vatandaşı sevindirecektir. Bu ürünler nemden ve güneşten korunduğundan uzun süreler bozulmadan durabildiğinden dolayı birçok vatandaş bu fiyatları değerlendirecek ve önümüzde ki dönemlerin zorlu geçme ihtimaline karşı hazırlık yapacaktır.

https://edirnejethaber.com/bim-yine-yaptigi-yapacagini-cilgin-firsat-start-aldi-indirimin-hasi-geldi/

Güncel Haberleri