Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Oyuncusu Depremde Vefat Etti

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynayan Emel Atıcı, kızı Hande Püryan Atıcı'yla beraber depremde hayatını kaybetti. Hande Püryan Atıcı, 2015 yılında Beykoz Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümünden mezun...

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynayan Emel Atıcı, kızı Hande Püryan Atıcı'yla beraber depremde hayatını kaybetti. Hande Püryan Atıcı, 2015 yılında Beykoz Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştu.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi'nde bulunan çok sayıda yerleşim merkezinde yıkıma sebep oldu.

Arama kurtarma çalışmalarının 6. gününde 10 ilde toplam can kaybı 20 bini geçti. Yaralı sayısı 100 bine yaklaştı, yıkılan bina sayısı da arttı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Şermin'i...

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Şermin karakterine hayat veren Emel Atıcı’nın depremde hayatını kaybettiği öğrenildi. Acı haberi, dizinin yapım şirketi Tims&B duyurdu.

Açıklamada "Emel Atıcı ve sevgili kızına, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Güncel Haberleri