Bu da sorulmaz ki! Esra Ezmeci bile utandı! Regl kanı...

Kendisine büyük bir hayran kitlesi yapmayı başaran Ezmeci sosyal medya üzerinden gelen sorulara sakin bir tavırla akılcı çözümler üretiyor. Cinsellik veya evlilik hayatında sorunlar yaşayan birçok insan Ezmecinin verdiği akılcı...

Kendisine büyük bir hayran kitlesi yapmayı başaran Ezmeci sosyal medya üzerinden gelen sorulara sakin bir tavırla akılcı çözümler üretiyor. Cinsellik veya evlilik hayatında sorunlar yaşayan birçok insan Ezmecinin verdiği akılcı tavsiyelerle dertlerine deva bulabiliyorlar. Kendisine gelen sorular ne kadar şaşırtıcı olsa da Ezmeci mutlaka uygun bir cevap bulabiliyor. Bu özelliği sebebiyle Ezmeci sosyal medyada oldukça övgü alıyor. İşte şaşırtan sorulardan bazılar!

Gelen Soru Bir Kere Daha Şaşırttı

Geçtiğimiz günlerde Ezmeciye gelen bir soru adeta soğuk duş etkisi yarattı. Bir hayranı Ezmeciye adet kanı büyüsü ile ilgili soru sordu. Bu büyüde kadın adet olduktan sonra oluşan kanamayı toplayıp erkeğin yemeğine ya da içeceğine katıyor. Bu tarz cahilce bir hareket sonucunda erkekleri kendilerine bağlayabileceğini düşünen kadınlar aslında erkek de büyük sağlık sorunlarına yol açabiliyor.

Bu tarz çağ dışı yöntemler artık oldukça geride kalsa da hala bu yöntemlere başvurmaya çalışan kimseler olabiliyor. İşte Ezmeci bir hanımdan kendisine gelen bu soruya sakince böyle şeylerle uğraşmamasını bir ilişkinin ancak özel duygularla başlarsa yolunda gideceği belirtti.

Ağır Başlı Cevaplarıyla Taktirleri Topluyor

Sosyal medyada yetkin olduğunu iddia eden ve hayranlarına yardım ediyorum adı altında onları daha zor duruma düşürecek tavsiyeler veren pek çok kimseye rastlayabilirsiniz. Bu kimseler aynı zamanda onlara soru soran kimseleri tenkit etmekten ve azarlamaktan da geri kalmazlar.

İşte Ezmeci tüm bu kimseler arasından psikolog kimliğini başarılı bir şekilde icra etmesiyle sıyrılıyor ve üst sıralara oturuyor. Hayranları ne kadar zorlayıcı sorsalar da onları üzmeyecek ve kötü hissettirmeyecek cevaplar veriyor. Sorulara verdiği cevaplar adeta hap gibi özet şeklinde ama bilgilendirici ve yararlı oluyor. İşini kibar ve naif bir şekilde yapmasıyla Ezmeci hayranlarının sevgisini kazanıyor.

Güncel Haberleri