Bu Gurur Hepimizin! Dünya Gençlik Konseyi'nden Başarı Ödülü!

Dünya Gençlik Konseyi tarafından üçüncüsü düzenlenen Gençliğe Katkı ve Girişimcilik Ödül Töreni'nde, 2022'nin Başarılı Okulu, İstanbul Selahaddin Eyyubi Anadolu Teknik Turizm Meslek Lisesi seçilirken, öğrencilere ödül...

Dünya Gençlik Konseyi tarafından üçüncüsü düzenlenen Gençliğe Katkı ve Girişimcilik Ödül Töreni'nde, 2022'nin Başarılı Okulu, İstanbul Selahaddin Eyyubi Anadolu Teknik Turizm Meslek Lisesi seçilirken, öğrencilere ödül de verildi.

Konseyden yapılan açıklamaya göre, Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep ve yönetim kurulu üyeleri, öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Törende konulma yapan Celep, konseyin kamu yararına çalışmak, uluslararası projeler üretmek, gençleri kötülüklerden haberdar edip topluma kazandırmak, din, dil ya da ırk ayrımı yapılmaksızın gençlerin gelişimine katkıda bulunacak eğitim, seminer, gezi ve organizasyon gibi projeleri hayata geçirmek amacıyla kurulduğunu aktardı.

Ayrıca, gençlerin daha fazla katılım sağlayarak farkındalıklarını artırmanın en önemli görevleri olduğunu bildiren Celep, başarılı gençlerin ve genç girişimcileri teşvik etmek için bu geceyi düzenlediklerini söyledi.

Söz konusu etkinliğe ise çok sayıda iş insanı, sanatçı, akademisyen, sağlık çalışanı ve bazı sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.

Güncel Haberleri