Bu İlçelerde Yaşayanlar Dikkat! Tüm Okullar Tatil Edildi

Ülkemiz, kar yağışı etkisi altına girmeye başladı. Şiddetli kar sebebi ile bazı illerde okullar tatil edildi. Peki okulların tatil edildiği iller hangileri?Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarından sonra yurtta kara kış...

Ülkemiz, kar yağışı etkisi altına girmeye başladı. Şiddetli kar sebebi ile bazı illerde okullar tatil edildi. Peki okulların tatil edildiği iller hangileri?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarından sonra yurtta kara kış etkili oldu. Türkiye'nin dört bir yanında kar yağışı etkili olmaya başladı.

Uzman isimler kar yağışının etkisini arttırarak devam edeceğini ifade ederken, valilikler art arda eğitme ara verildiği haberleri geldi.

Hangi Şehirlerde Eğitime Ara Verildi?

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Yoğun kar sebebi ile Tufanbeyli genelinde tüm okullar 1 gün tatil edildi.

Tufanbeyli Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, "Aşırı yağan kar yağışı nedeniyle Tufanbeyli genelinde okullar 21 Aralık 2022 çarşamba günü 1 gün tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu görevlileri ise idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verdi.

Saimbeyli ilçesinde de etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle ilçe genelinde eğitim öğretime 1 gün ara verildi.

Kahramanmaraş'ı etkisi altına alan kar yağışı sebebi ile, eğitime 1 gün ara verilecek.

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebi ile Afşin ilçesi genelinde okulların 21 Aralık Çarşamba günü (bugün) tatil edildiği ifade edildi.

Güncel Haberleri